One Link Walk Mall, Guangzhou

Shopping Mall, Renovation project

 

 One Line Walk Mall is located at the intersection of Tianhe Road and TiyuEast Road, Guangzhou. Relying on the excellent location, One Link Walk becomes a fashion landmark at the CBD area of Guangzhou.

 

In order to get ready for a more challenging and competitive environment upcoming, One Link Walk invited Arvenchi to be its interior design consultant for the mall’s interior renovation design.

 

The design concept is to create a harmonious environment and to archive an idea of the “Unity of Man and Nature”. By using the modern design to publicize the strategically thinking of link and collaboration, in order to deliver a design effect of harmony unified and abound change. 

Project Details

Work Scope: Interior Design, Graphic/Signage Design

Client: Onelink Industrial

Year: 2015

Location: Guangzhou, China

Scale: 11,000 sqm